Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Υψηλής ποιότητας Δομικά υλικά

Είδη Θέρμανσης & Υγιεινής - Πλακίδια - Υδραυλικά

Αξιόπιστες τεχνικές λύσεις - Καινοτόμα προϊόντα!

Η έδρα της εταιρεία μας στεγάζεται στο 14,5 χλμ. Θεσσαλονίκης – Καβάλας, σε ιδιόκτητο χώρο έκτασης 10.000m2 με στεγασμένες αποθήκες 2.300m2

Εκεί θα βρείτε πλήρη γκάμα ετοιμοπαράδοτων δομικών υλικών, υδραυλικών, ειδών θέρμανσης, πλακιδίων και ειδών υγιεινής. Στην έδρα μας λειτουργεί, επίσης, έκθεση πλακιδίων & ειδών υγιεινής, τα οποία εισάγονται απευθείας από εργοστάσια της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Γαλλίας.

Στη Λητή Θεσσαλονίκης λειτουργεί υποκατάστημά μας, με δυνατότητα εξυπηρέτησης σε όλη τη γκάμα των προϊόντων μας.

Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας μας, η εταιρεία ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ Α.Ε. χαρακτηρίζεται ως συνώνυμο της ποιότητας και της σωστής υπηρεσίας. Διαθέτουμε δικά μας μεταφορικά μέσα για την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτησή σας, τηρώντας πάντα τους προσυμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης των προϊόντων της επιλογής σας. Θέλοντας να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των συνεργατών μας και των προϊόντων τους, τα οποία συνοδεύονται, πάντα, από πιστοποιητικά ποιότητας.

Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας είναι ο κος Τουμπέλης Θεόδωρος και  αντιπρόεδροι ο κος Τουμπέλης Γεώργιος και ο κος Τουμπέλης Νικόλαος.

Οικονομικά αποτελέσματα

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους!

Εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών που σας παρέχουμε