Τρόποι Πληρωμής

α. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ:

Σε όλη την Ελλάδα πληρωμή με μετρητά, κατά τη στιγμή της παράδοσης με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Προϋπόθεση της παράδοσης της παραγγελίας αποτελεί η προηγούμενη εξόφληση του κόστους αυτής και τυχόν εξόδων αποστολής. Παραδόσεις δεν γίνονται Σαββατοκύριακα και αργίες.

β. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ:

(μαζί με τα συμφωνηθέντα έξοδα μεταφοράς)

-Τράπεζα Εθνική

Αριθμός λογαριασμού 395/ 47007839

ΙΒΑΝ GR32 0110 3950 0000 3954 7007 839

Δικαιούχος : ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ ΑΕ

-Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός λογαριασμού 5268-053498-991

ΙΒΑΝ GR08 0172 2680 0052 6805 3498 991

Δικαιούχος : ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ ΑΕ

-Τράπεζα Eurobank

Αριθμός λογαριασμού 0026 0149 07 0200067805

ΙΒΑΝ GR83 0260 1490 0000 7020 0067 805

Δικαιούχος : ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ ΑΕ

-Τράπεζα Alpha Bank

Αριθμός λογαριασμού 528.00.2002003478

ΙΒΑΝ GR60 0140 5280 5280 0200 2003 478

Δικαιούχος : ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ ΑΕ

Σε περίπτωση κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό μας στέλνετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@toumbelis.gr, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με τη λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σα

γ. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της  ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ Α.Ε. δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της EuroBank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο που επιδεικνύει την πιστωτική κάρτα και επιθυμεί να πληρώσει με αυτή για εσάς. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να βρίσκεται επίσης ο κάτοχος της εταιρικής πιστωτικής κάρτας, με την κάρτα και την ταυτότητα του.

ΣΗΜ: Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

δ.ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα έως 6 άτοκες δόσεις για αγορές από 500,00€, έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές από 501,00€ και άνω μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.

Τρόποι Παράδοσης

Η αποστολή της παραγγελίας μπορεί να γίνει με κούριερ,  με  συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία ή με ιδιόκτητα οχήματα της εταιρείας ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ ΑΕ.

α. Παραδόσεις με κούριερ. Η παράδοση των προϊόντων από την εταιρεία μας στη συνεργαζόμενη κούριερ γίνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών.
β. Παραδόσεις μέσω μεταφορικής για  όλη την Ελλάδα. Η παράδοση των προϊόντων από την εταιρεία μας στη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών.
γ. Παραδόσεις με ιδιόκτητα οχήματα. Η παράδοση με ιδιόκτητα οχήματα της εταιρείας ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ ΑΕ γίνονται εντός 5 εργάσιμων ημερών και είναι εφικτές μόνο για το Νομό  Θεσσαλονίκης.

Σημείωση: H εκφόρτωση των εμπορευμάτων γίνεται πάντα επί πεζοδρομίου.

Παραδόσεις σε όροφο ή υπόγειο δεν γίνονται.

Στο σημείο εκφόρτωσης πρέπει να υπάρχει τσιμέντο ή άσφαλτος και ο δρόμος να έχει τουλάχιστον 3,5 μέτρα φάρδος.

Ο μεταφορέας έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να παραδώσει σε περιπτώσεις όπως:

  • Χωματόδρομος
  • Μεγάλη κλίση στο δρόμο
  • Βρεγμένα σημεία με λάσπες κ.τ.λ.

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να οριστεί διαφορετικό σημείο παράδοσης.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα, παραληφθεί σπασμένο κατά την παράδοση της παραγγελίας, θα πρέπει η εταιρεία να ενημερωθεί γραπτώς μέσω email, συνοδευόμενο από φωτογραφίες, εντός 48 ωρών. Μετά το πέρας των 48 ωρών η εταιρεία δεν θα δεχθεί ότι κάποιο προϊόν παρελήφθη σπασμένο.

Η εταιρεία υποχρεούται σε σύντομο χρόνο να προβεί σε αντικατάσταση του είδους αυτού με νέο. Σε περίπτωση ανεπιφύλακτης παραλαβής του είδους θεωρείται ότι αυτό παραδόθηκε σε άριστη εξωτερική κατάσταση χωρίς αισθητικά ελαττώματα.

Σε περίπτωση τοποθετημένων προϊόντων η εταιρεία δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.

Οι παραγγελίες για  Θεσσαλονίκη παραδίδονται  από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9:00πμ μέχρι 17:00μμ.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε μεταφορικής Εταιρείας.

Έξοδα Αποστολής

α. Αποστολή με κούριερ και αξία παραγγελίας έως 100 ΕΥΡΩ : 5,00ΕΥΡΩ

β. Αποστολή με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία (παράδοση επί πεζοδρομίου) και αξία παραγγελίας έως 250,00ΕΥΡΩ : 15,00ΕΥΡΩ

γ. Αποστολή με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία (παράδοση επί πεζοδρομίου) και αξία παραγγελίας άνω των 250,00ΕΥΡΩ : 25,00ΕΥΡΩ

δ. Αποστολή με ιδιόκτητο όχημα της εταιρείας ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ ΑΕ μόνο για περιοχές εντός Νομού Θεσσαλονίκης και αξία παραγγελίας άνω των 500,00ΕΥΡΩ : ΔΩΡΕΑΝ